Klantverhaal van Rianne Riezebos-Veldhuis

Klantverhaal Rianne-Riezebos-Veldhuis

"Door mijn ziekte CVS heb ik veel spierpijn. Sinds ik fit20 doe en fit20 supplementen erbij gebruik is dat heel erg verbeterd."

Ik doe nu zo’n drie jaar fit20 bij Hilde. Voor mij is het feit dat je met 20 minuten klaar ben een groot voordeel. Ook het trainen met een personal trainer, die toch ook een beetje je stok achter de deur is, vind ik heel fijn. In een gewone sportschool dacht ik vaak of “ik ga volgende week wel weer” of ik ging juist veel te ver over mijn grenzen heen, met als gevolg dat ik 2 dagen plat lag. Dit komt ook omdat ik CVS heb en dan ben je natuurlijk vaak moe en heb je veel pijn, vooral in je spieren. Als ik Hilde soms bel om mijn afspraak te verzetten dan zorgt ze er altijd voor dat ik op een ander moment kom die week: “kan je morgenavond misschien?” vraagt ze dan. En 20 minuten per week dat is toch prima vol te houden. Ik zie dus veel voordelen.

Door mijn ziekte CVS heb ik veel spierpijnen. Vooral bij vochtig weer of sneeuw. Sinds ik fit20 doe is dat heel erg verbeterd. Dat is nog eens beter geworden sinds ik de fit20 supplementen erbij gebruik. Samen met de training heb ik daar heel veel baat bij.

Na mijn eerste maand trainen, nu bijna 3 jaar geleden, dacht ik eerst: ik geef de moed op. Het was zo zwaar. Toen heeft Hilde uitgebreid overleg gehad met Bram Kroeske, de fysiotherapeut en hoofd opleidingen van fit20. We hebben op zijn advies het trainingsschema aangepast en sindsdien heb ik de training kunnen opbouwen. Heel fijn dus voor mij dat er zo’n achterwacht bestaat binnen fit20.

Ik moet wel blijven komen iedere week. Als ik een paar weken niet train vanwege vakantie dan moet ik weer een stuk terug met de gewichten. Bovendien komt mijn aan CVS gerelateerde spierpijn weer terug. Ik kom dus trouw, iedere week.

Dat ik zoveel baat zou hebben bij fit20 had ik van te voren nooit kunnen bedenken. Je bereikt echt resultaat, in conditie en kracht. Als ik vroeger bij Albert Heijn boodschappen ging doen verdeelde ik die over 4 tassen, simpelweg omdat ik ze niet kon tillen. Nu doe ik het dus in 2 tassen en dat maakt voor mij veel uit. Ik heb echt meer kracht.

Ik vertel wel over fit20. Mensen zijn bijna altijd sceptisch, “dat kan toch niet”, zeggen ze dan “hoe kan je dezelfde resultaten halen als ik terwijl ik 3 keer in de week in de sportschool aan het buffelen ben…”. Maar ze zien wel degelijk aan me wat voor het effect heeft!

Rianne Riezebos-Veldhuis (38 jaar) leerkracht gr. 1 & 2


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!