Klantverhaal van Frank en Els van Gemert

Klantverhaal  Frank en Els van Gemert

"Wij zijn zo positief over die geweldige begeleiding…!"

Samen met mijn vrouw hebben wij er inmiddels 100 fit20 trainingen opzitten, dus we trainen al ruim 2 jaar bij Eric in Den Bosch. Wij voelen ons beiden sinds we fit20 doen echt veel fitter. Ik ben heel erg anti-sport, ik word bij wijze van spreken al moe als ik naar voetbal kijk op de televisie. Ik weet niet of er iemand is in Nederland die meer anti-sport is als ik! Maar mijn vrouw zag de advertentie van fit20 in de lokale krant, en ze zei: “Is dat niet iets voor ons?”. Wij hebben een proeftraining gedaan en dat vonden we zo leuk en zo positief door de geweldige persoonlijke begeleiding van Eric dat we het nog steeds doen. Die 20 minuten, niet omkleden, niet douchen…en je dan een stuk fitter voelen daar zijn we heel positief over.

Ik merk dat alles beter gaat, tillen, bukken, traplopen en bewegen. De dag na de training voel ik mijn spieren wel, die zijn dan een beetje tot de orde geroepen, maar de rest van de week heb ik nergens last van.

Wij raden fit20 dan ook aan veel mensen aan, en verschillende collega’s en vrienden trainen inmiddels bij Eric. Mond op mond reclame die we graag maken!

Frank en Els van Gemert (63, 61 jaar) ondersteunend medewerker dove en slechthorende kinderen, salaris administratrice


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!